Updates

GlazenHuis klaar voor de zomer!

Zomerupdate : Terwijl onze coronaproof workshops en verhuurmogelijkheden gelanceerd worden in juli, brengt augustus ons de eerste resident van het jaar.

 

Welkom terug in ons atelier

Hoera! Nu we een nieuwe website hebben, kan je gemakkelijk inschrijven voor workshops glasgieten. Bovendien kan je je voortaan registeren om ons atelier te huren.

 

Zomerresidenties: save the dates

Sakurako Iida is de eerste internationale resident die terugkeert naar ons glasatelier. De glasblaaster van Tokyo verblijft van augustus tot oktober in België. Een andere gast die ons tijdens de zomer zal bezoeken, is lokaal en internationaal talent Kasper Bosmans: hij try-out van 20 tot 23 juli samen met Jeroen Maes in het glasatelier.

 

Zomerexpo & gratis gegidste rondleidingen

Deze is opgedeeld in 3 verschillende expo’s. Op elke verdieping wacht je een nieuw verhaal over glas. Onze professionele gidsen vertellen je er alles over tijdens de gratis rondleidingen op 3, 11, 17, 25 en 31 juli, en op 8, 14 en 22 augustus.

  • Start: 14:00 uur
  • Duur: 1,5 uur

Schrijf je in

 

Zien we je binnenkort?

Hou er rekening mee dat er nog steeds een aantal veiligheidsmaatregelen gelden. En vergeet tijdens je bezoek niet te stemmen op je favoriete genomineerde voor de BKRK-award #glas. We wensen je alvast een fijn en veilig bezoek!