Atelier huren

Het atelier van GlazenHuis bestaat uit twee essentiële afdelingen: in de warmglasafdeling worden de glasobjecten geblazen of gegoten en nadat ze zijn afgekoeld worden ze in de koudglasafdeling afgewerkt. De faciliteiten van beide afdelingen zijn beschikbaar voor verhuur.

 

Kies een atelier om te huren

Warmglasatelier

Koudglasatelier

Vanaf 1 juli is het huren van ons warm- en koudglasatelier opnieuw mogelijk. Om alles veilig te laten verlopen gelden er enkele belangrijke voorwaarden:

  • Er kan met maximum 2 personen tegelijk gehuurd worden.
  • Wanneer 2 personen het atelier huren, beslissen zij onderling om samen aan één glasblaasbank te werken of op 2 banken apart.
  • Huurder(s), zowel blazer/gieter als assistent moeten of een negatieve (snel)test afleggen, of een geldig vaccinatiebewijs voorleggen voordat ze GlazenHuis betreden. Sneltesten kunnen bij ons aangekocht worden.
  • Aan het einde van de dag, dient er extra tijd en aandacht besteed te worden aan het opruimen en schoonmaken van het atelier en het ontsmetten van de gebruikte materialen.

Verder vind je hier meer info over onze tarieven en faciliteiten.

Huur je voor de eerste keer? Vul dan even het kennismakingsformulier in.

Opdrachten

GlazenHuis helpt je met het vertalen van ideeën en ontwerpen in ambachtelijk geblazen glas. We werken persoonlijk en volledig op maat! Zo blazen we bijvoorbeeld jaarlijks de trofeeën en gepersonaliseerde awards voor de MXGP Motorcross België. Wens je hierover meer informatie? Contacteer ons dan via info@glazenhuis.be en vervolledig jouw infovraag met een beschrijving en eventuele ontwerptekeningen.

Glazenhuis tickets

Koop hier je ticket voor GlazenHuis. Je kan dit ook doen bij aankomst in de Glasshop (gevestigd in het toeristisch infokantoor). Of koop een museumabonnement van België via museumPASSmusées.

museumpass

Volwassenen
€ 5,00

Aantal:

0
-26 jaar
€ 3,00

Aantal:

0
-6 jaar
€ 0,00

Aantal:

0
65+
€ 3,00

Aantal:

0
Museumpas ?
€ 0,00

Aantal:

0
ICOM-kaart ?
€ 0,00

Aantal:

0
Limburgpas ?
€ 3,00

Aantal:

0
Bokrijk abonnement ?
€ 3,00

Aantal:

0
Riebedebie Paspoort ?
€ 0,00

Aantal:

0
Lerarenkaart ?
€ 0,00

Aantal:

0
Begeleider mindervalide
€ 0,00

Aantal:

0
Erkende gidsen ?
€ 0,00

Aantal:

0
Journalisten ?
€ 0,00

Aantal:

0
Groepstarief ?
€ 3,00

Aantal:

0

Totaal:

0,00

Persoonsgegevens

Vul je gegevens in